Община Бургас ни кани на голям концерт и дрон шоу на 14 май

След две седмици град Бургас е домакин на заключителното събитие, представящо постиженията по Оперативна програма „Транспорт и транспортна инфраструктура“ в периода 2014 -2020 г. Във връзка с нашите значими европейски транспортни проекти, Община Бургас ни кани на голям концерт на 14 май на площад “Тройката“ от 19:30 ч.

Програмата е с бюджет от почти 3 млрд. лева и е една от десетте оперативни програми на България, които се финансират от Кохезионния и Структурните фондове на ЕС. Общата цел е развитие на устойчива транспортна система. Сред нейните постижения са изграждането на автомагистралите “Тракия”, “Марица”, “Струма”, разширението на софийското метро, рехабилитацията на железопътни участъци и гари, доставката на специализирана техника и оборудване за подобряване на корабоплаването  по река Дунав.

На концерта ще присъстват представители на Европейската комисия, Министерството на транспорта и съобщенията, Община Бургас и други. Входът е СВОБОДЕН. Поканени са всички жители, гости и приятели на града. На сцената ще видите детски хор “Милка Стоева” гр. Бургас, Валерия Войкова “Вал“ и Камино бенд, като в програмата са включени информационни викторини, игри с публиката и дрон-шоу. Водещ ще бъде Драго Симеонов

Свързани новини