Рене Зелуегър и Хю Грант отново на екран в новия филм за Бриджит Джоунс

Четвъртата част от романтичния франчайз ще бъде озаглавена "Бриджит Джоунс: Луда по момчето", в която Рене Зелуегър се завръща като остроумната самотница, която отново ще се събере с героя на Хю Грант в ролята на любовника ѝ Даниел Клийвър.
 
Ема Томпсън, която изигра Доктор Ролингс в "Бриджит Джоунс: Бебе на хоризонта" от 2016 г. също се завръща, допълва life.dir.bg. Към екипа се включват още Чиуетел Еджиофор и звездата от "Белият лотос" Лео Удол.
 
Въпреки че за радост на зрителите Рене и Хю отново ще се съберат на големия екран, нещата невинаги са били перфектни помежду им.
 
Грант имал известни притеснения относно това американка да изиграе емблематичната Бриджит. Говорейки в документален филм от 2020 г. за филмите, той казва: "Имаше голям скандал защо не е избрана британска актриса? Не познавах Рене Зелуегър и смятах, че жена от Тексас да играе британска героиня, няма как да се получи."
 
Той продължи с откровението си, че първият опит на блондинката да говори с британски акцент "прозвуча като принцеса Маргарет". Само седмица по-късно обаче, Рене вече се справяла страхотно с говора и с изграждането на образа. Въпреки по-трудното начало, много скоро двамата стават добри приятели. "Обичам Рене. Тя е една от малкото актриси, с които не съм се карал. И се разбираме много добре. Все още си разменяме дълги имейли. Специално нейните, поне 70 страници всеки, съдържа интересни неща, но са доста трудни за дешифриране. Тя е наистина гений. Видяхте ли я като Джуди Гарланд?", пита актьорът.
 
Не всички обаче са ентусиазирани от излизането на новата лента за Бриджит Джоунс. Част от феновете обявиха бойкот, тъй като стана ясно, че в него няма да участва любимият им Марк Дарси. Поне засега името на актьора Колин Фърт, който е в образа на адвокатът Дарси, не се появява в каста на новия филм.

Свързани новини

Килиан Мърфи е продуцент

26.04.2024

Друго си е работата в екип

25.04.2024

Ту така, ту иначе...

19.04.2024

Нямаш представа какъв ад те очаква

17.04.2024

Наградите са предвестник на "Оскар"-ите

12.04.2024