Наближават концертите на Zucchero у нас, ще води със себе си 11 страхотни музиканти

"Живеем в мрачни времена. Нуждаем се от малко светлина", са думите на световноизвестния Zucchero, с които преди броени дни той стартира новото си световно турне от лондонската Royal Albert Hall. 
 
"Overdosed'Amore World Wild Tour" започна с уникално музикално шоу продължило повече от два часа, в три поредни вечери. Най-хубавите и обичани световни хитове на звездата разтопиха сърцата на лондончани, но предстои да зарадват на живо и хилядите почитатели на италианеца по целия свят, в турнето му, което ще продължи поне до края на октомври. Още от първите акорди на сцената става ясно, че Zucchero и неговите уникални музиканти са в страхотна форма, а шоуто им ще подари изключително преживяване за публиката във всяка една точка от предстоящите спирки по света. 
 
На 27 април "Overdosed'Amore World Wild Tour" ще пристигне с много енергия и настроение във Варна, където в Двореца на културата и спорта световната звезда ще пее за първи път. Италианският славей да пристигне у нас с екип от 15 души, 11 от които са музикантите, с които ще излезе на сцената.
 
Концертът на Zucchero в София се отлага за 2024
 
Супергрупа на Zucchero е в състав: Поло Джоунс (музикален директор, бас), Кат Дайсън (китари, бас), Питър Ветезе (хамънд, пиано и синтезатор), Марио Скилиро (китари), Фил Мер (барабани), Никола Перуч (клавишни), Моника Мз Картър (барабани, перкусии), Джеймс Томпсън (рогове, бвс), Лазаро Амаури Овиедо Дилут (рогове), Карлос Миносо (рогове) и Ома Джали (бек вокали). Само музикалният директор на бандата на Zucchero - Поло Джоунс, е почти толкова голяма звезда, колкото него, защото освен, че е свирил в над 10 от албумите на Zucchero, е работил с още от най-големите световни музиканти, като Карлос Сантана, Рей Чарлс, Стинг, Павароти, Ерик Клептън, Брус Спрингстийн, Майлс Дейвис, Джон Лий Хукър и други.
 
Билетите за големия концерт на Zucchero на 27 април в Дворец на културата и спорта – Варна, се продават с пълна сила в системата на Ticketportal.bg и Eventim.bg, и на касата на залата. Цената им е от 50 до 120 лв. за билет според мястото.
 
В момента звездата е в Европа, а след двата му концерта в България (на 27 април във Варна и на 29 април в София), турнето ще продължи в САЩ, Канада, Франция, Германия, Холандия, Австрия, Словакия и други. В родината му го очакват цели пет грандиозни спектакъла на стадиони, последният от които е на "Сан Сиро" в Милано през юли.
 
"Имам над 400 шапки", казва Zucchero в едно от последните си интервюта, а с коя от тях ще бъде на сцената във Варна на 27 април – предстои да разберем.
 

Свързани новини

Събитието остава за следващата година

21.06.2023

Zucchero отново у нас

16.03.2023

Zucchero пя на празния площад Колизеума

24.04.2020

Zucchero вече е в Пловдив

23.07.2018

Още броени дни до концерта на Zucchero

10.07.2018