"Любовта е като" емоционално пътуване в новия сингъл на Милена Цанова

Милена Цанова представи най-новия си сингъл - "Любовта е като" - емоционално пътешествие, което ни отвежда в дълбините на любовните отношения, разкривайте техните сложни и многопластови аспекти.
 
Главният герой в текста се бори с вътрешни противоречия, опитвайки се да разгадае и преодолее трудностите, които любовта поставя пред него. Метафората "Любовта е като чума" изразява едновременно интензивността, риска и неотменимата готовност да се изправим пред предизвикателствата на чувствата. 
 
 
Видеоклипът към песента е зрелищен танцов спектакъл, който допълва и обогатява посланието на песента, превръщайки го в мощно визуално изживяване. Талантът на Денис Попстоев и магичните звуци на гъдулката, изсвирени от Борислав Гълъбов, добавят още един слой дълбочина и емоционалност към музикалното произведение. 
 
Милена Цанова е родена в София през 1999 и започва с уроци по китара и пиано, когато е на 10. Завършва НМУ с множество награди за млад фолклорен изпълнител, но едва в последните няколко години подновява заниманията си с музика. Милена не само пее и изпълнява, но и пише, продуцира всяка своя песен и видео.
 
През 2017 нейното прослушване става едно от най-гледаните в "The Voice", когато се представя с "Can you feel my heart" на Bring me the Horizon - нещо, което самият вокалист на групата Оливър Сайкс припознава, като публикува в Туитър/Х с думите "Ако самo и аз можех да пея толкова добре". През 2017 стига до полуфиналите на родния "X Factor", а година по-късно представя собствения си проект Soleil на фестивала "A to JazZ".

Свързани новини