Дара Екимова показва обратната страна на "Славата"

Дара Екимова отбелязва силна година - от "Бягам", през хитовия ѝ дует с Тино "Недей да ме будиш" и съзерцатолното парче "Дишам" – модерните и запомнящи се мелодии, силни смислови и визуални послания, облечени в поезия и емоционален заряд се оказват изключително успешна формула. 
 
 
Следващата ѝ стъпка е песен, създадена в съавторство с Константин Бешков (Kay Be), озаглавена "Славата" и посветена на двойнствения и често нелек живот на артистите. Парчето е част от предстоящия албум на изпълнителката, който ще излезе през есента, а видеото е леко намигване, но и поглед изпълнен с достатъчна сериозност към реалността на всеки човек на изкуството.
 
 
"Срещата ми с KayBe e едно от най-хубавите творчески неща, които са ми се случвали напоследък. Да изпитваш усещане за свобода в студиото е истинска привилегия. "Славата" е резултат на смелостта, която се роди от тази среща и която вдъхнови още четири песни от предстоящия ми дебютен албум", споделя Дара Екимова.
 
 
Певицата ще изпълни "Славата" официално на живо още в първите дни на месец май, тъй като ѝ предстоят два големи концерта. На 9 май ще излезе заедно с Мила Роберт на сцената на "Капана Фест", а на 16 май - в Sofia Live Club ще открие пролетното издание на фестивала So Fest. 

Свързани новини

Очаквано добра комбинация

01.03.2024

Предстои да излезе и видеото към песент

18.10.2023

Ново от Дара Екимова

07.07.2023

Дара Екимова с неочакван дует

06.03.2023

Дара Екимова с кавър на любима песен

18.01.2023