Спечели награда от Hada Labo Tokyo – японската тайна за красота!

С течение на времето, кожата постепенно губи способността си да задържа влага, което води до дехидратация, неравномерна текстура и поява на фини линии и бръчки. Ежедневната грижа и хидратация на кожата е от изключително значение за поддържане на нейната еластичност и жизненост.
 
Хиалуроновата киселина е една от най-популярните съставки в грижата за кожата. Известна с изключителната си способност да задържа влагата, тя изпълва кожата и я предпазва от загубата на хидратация. Продуктите на Hada Labo Tokyo използват силата на хиалуроновата киселина, предлагайки различни формули, предназначени да доставят интензивна хидратация на кожата. Марката има патентована съставка Super Hyaluronic Acid™ - комплекс от 3 вида хиалуронова киселина с различно молекулярно тегло, които проникват на различни нива на кожата.
 
Японската философия за минимализъм е в основната на марката, като тя предлага само това, от което кожата има нужда и нищо повече. Името на марката преведено буквално означава "Кожна Лаборатория". Думата "hada" от японски означава кожа, а "labo" е абревиатура от "лаборатория". Осем поредни години Hada Labo Tokyo е най-продаваната марка в Япония.
 
На българския пазар, Hada Labo Tokyo предлага шест различни серии за грижа за кожата, всяка със специфични характеристики и формули, които се насочват към различни нужди на кожата. От основната хидратираща линия до анти-ейдж продуктите, марката предлага разнообразие от опции, които да удовлетворят всеки тип кожа.
 
Една от най-популярните серии на Hada Labo Tokyo е така наречената Червена серия, която се отличава със своята способност да се бори с признаците на стареене. Освен Super Hyaluronic Acid™, тази серия съдържа и други ключови съставки като ретинол и колаген, които помагат за подобряване на еластичността и текстурата на кожата, като я оставят по-гладка и по-мека. На българския пазар може да намерите общо четири продукта, от които крем против бръчки за зоната около очите и устните, дневен крем против бръчки, лифтинг крем и текстилна маска за лице.
 
Hada Labo Mеn - грижата за кожата е от значение както за жените, така и за мъжете. Hada Labo Tokyo предлага мъжка серия, специално формулирана да успокоява кожата след бръснене. На българския пазар се предлагат три продукта от Hada Labo Men – почистваща пяна, лосион за лице и дневен и нощен крем против стареене, които интензивно хидратират и регенерират кожата.
 
Разкрийте японската тайна за красота с Hada Labo Tokyo и участвайте в играта. Отговорете правилно на въпросите във Facebook страницата на Радио FМ+ и може да спечелите продукти на марката!
 
Официални правила за участие и срок на промоцията: 15-26.04.2024 г.
 
Списък на спечелилите:
15.04 Mariana Mirkova
17.04 Васко Балджиев 
19.04 Zlatka Rupova
22.04 Ivan Arabadzhiev 
24.04 Красимира Димова 
26.04. Lina Peycheva 

Свързани новини

Спечели в играта на JOLI

15.04.2024

Водата заслужава любов!

22.03.2024

Бъди здрава и красива с Alive!

14.03.2024

Здраве и красота с Lidkor

01.03.2024

Красота в италиански стил!

01.03.2024