Спечели в играта на JOLI: символ на лукс и елегантност

В свят, където всеки детайл е от значение, JOLI изпъква като символ на лукс и елегантност.
 
Отличаваща се със своята грижа и стремеж към безупречното качество и стил, българската марка преобръща стандартите и диктува тренда в производството на салфетки, превръщайки се във водещ бранд в индустрията.  
 
А сега и ти можш да спечелиш комплект луксозни салфетки JOLI, или сет от всички продукти на марката!
 
Участвай в играта, като влезеш на фейсбук страницата на Радиото и дадеш своя вот в творческия двубой на JOLI. Лале срещу роза, пеперуда срещу сърце или панделка - гласувай в дневния дуел между две празнични визии и вече участваш в жребия!
 
Всеки ден един от вас ще печели комплект луксозни салфетки, а в петък жребият ще определи и голямата награда между всички участници: сет от всички продукти на JOLI! За да е красиво, празнично и приказно на трапезата ви - с красивите творения на JOLI!
 
Официални правила за участие и срок на промоцията: 15-19.04.2024 г.
 
Списък на спечелилите:
15.04 Танита Иванова 
16.04 Dimitrin Prodanov
17.04 Neli Yordanova
18.04 Koyna Samohodova
19.04 Христина Тодорова
Голяма награда: Стояна Дионисиева
 
Качество, разнообразие и иновация 
В JOLI вярваме в силата на най-малките детайли и тяхната способност да преобразяват. Затова се стремим да предоставим качество и разнообразие на нашите клиенти чрез иновативни методи за производство и дизайн. 
 
 
Нашият каталог включва огромен асортимент от първокласни продукти, изработени с внимание към детайлите и използването на висококачествени материали. JOLI предлага отлични кухненски рула, тоалетна хартия и носни кърпи, но отделя най-голямо внимание на производството на хартиени салфетки. Нашият стремеж за качество гарантира, че всеки продукт, носещ името на марката, излъчва грижа, здравина и елегантност.
 
 
Стилни, модерни и луксозни дизайни
Във философията на JOLI е заложено вярването, че всекидневните моменти от живота трябва да се отбележат с изтънченост и стил.  С продуктите си, се стремим да вдъхнем усещане за комфорт, грижа и лукс в ежедневието на всеки наш клиент! 
 
 
Марката JOLI се специализира в производството на луксозни хартиени салфетки и с гордост предлага богат каталог с различни  дизайни – от смели и ярки шарки до стилни мотиви. Нашите продукти комбинират модерна визия и вечна елегантност, за да удовлетвори всеки вкус.   
 
 
Защо JOLI?
JOLI се отличава със своята ангажираност и стремеж към високото качество, вечния стил и модерните иновации. Вярваме в създаването на перфектна комбинация от елегантност, функционалност и грижа за клиенти.  Нашите ключови принципи се основават на взаимно доверие и лоялност между нас и партньорите ни. 
 
 
Потопете се в лукса с хартиените салфетки JOLI и празнувайте ежедневието с усещане за стил, лукс и комфорт. 

Свързани новини

Спечели награда от Hada Labo Tokyo

15.04.2024

Водата заслужава любов!

22.03.2024

Бъди здрава и красива с Alive!

14.03.2024

Здраве и красота с Lidkor

01.03.2024

Красота в италиански стил!

01.03.2024